Madeira Classic Kleurenkaarten Maatwerkservice

Voor al het borduurwerk via de Maatwerkservice wordt gebruik gemaakt van Madeira Classic garen van topkwaliteit. Een hoogwaardig borduursel, is zonder de klassieker der garens, viscose, niet denkbaar. Madeira Classic combineert alle eigenschappen die een dergelijke borduring vereist. Zelfs in de grondstoffen onderscheidt het zich van het viscose borduurgaren van de meeste andere fabrikanten. Madeira Classic is gemaakt van hoogwaardig materiaal, hetgeen moet leiden tot een ongeëvenaarde trekstrekte, waardoor Madeira Classic zelfs met 1200 steken per minuut probleemloos geborduurd kan worden. Het resultaat van deze productiviteit is wereldwijd ongeslagen. Hierbij komt ook nog de unieke natuurlijke glans van viscose, in combinatie met een zijdeachtig gevoel.

Hieronder kunt u de kleurenkaarten van Madeira Classic bekijken. Wilt u de kleurenkaarten printen of downloaden om de kleuren beter te kunnen beoordelen, klik dan hier om de kleurenkaarten als PDF-bestand te openen. Het PDF-bestand wordt geopend in een nieuw venster.

NB: Graag wijzen wij u er op dat de kleuren zoals deze worden getoond op uw beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid, omdat elk beeldscherm de kleuren anders kan weergeven. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor afwijkingen tussen de kleuren op uw beeldscherm en het uiteindelijke resultaat van het borduurwerk.

Madeira Classic Kleurenkaart 2015 - pagina 1 Madeira Classic Kleurenkaart 2015 - pagina 2 Madeira Classic Kleurenkaart 2015 - pagina 3 Madeira Classic Kleurenkaart 2015 - pagina 4 Madeira Classic Kleurenkaart 2015 - pagina 5
Heeft u vragen? Ik beantwoord ze graag!
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *