Het Gele Hond Signaleringsvest is een reflecterend veiligheidsvest dat de veiligheid en zichtbaarheid van uw hond in het donker vergroot. Het Gele Hond Signaleringsvest is ook te gebruiken als signaleringsvest of signaalvest, wanneer uw hond herkenbaar moet zijn op bijvoorbeeld een evenement. Het veiligheidsvest wordt met klittenband om de nek en om de buik vastgemaakt en is verkrijgbaar in 5 verschillende maten.


Via mijn eigen Borduurservice is een speciale serie veiligheidsvesten beschikbaar met daarop standaard teksten in het kader van het wereldwijde "Yellow Dog Project", het "Gele Hond Projekt". Deze vesten heb ik de naam Gele Hond Signaleringsvest gegeven.

Gele Hond Signaleringsvest: beschikbaar in 5 verschillende maten

 • Maat XS - Nekomvang: 22-32 cm. - Buikomvang: 34-40 cm. - Voor o.a. Pappillon, Yorkshire Terrier
 • Maat S - Nekomvang: 28-42 cm. - Buikomvang: 39-50 cm. - Voor o.a. Jack Russell Terrier, Cairn Terrier
 • Maat M - Nekomvang: 42-50 cm. - Buikomvang: 50-68 cm. - Voor o.a. Border Collie, Beagle
 • Maat L - Nekomvang: 48-62 cm. - Buikomvang: 64-81 cm. - Voor o.a. Dalmatische Hond, Labrador
 • Maat XL - Nekomvang: 50-73 cm. - Buikomvang: 72-95 cm. - Voor o.a. Rottweiler, Duitse Herdershond

NB: De maat bepaalt de grootte van het borduurgebied en daarmee ook de grootte van de tekst die op het signaleringsvest kan worden geborduurd. Zie de foto's voor de voorbeelden. Het is ook mogelijk om in aanvulling op de standaard tekst op de rug een extra tekst langs de onderrand van het vest te laten borduren. Standaard wordt de tekst bovenop de rug in hoofdletters geborduurd. Eventuele tekst langs de onderrand van het vest nemen we precies zo over zoals u deze in het betreffende keuzeveld invoert, inclusief het gebruik van hoofdletters, kleine letters en leestekens.

Gele Hond Signaleringsvest: met standaard waarschuwingstekst

U kunt verschillende waarschuwingsteksten op het Gele Hond Signaleringsvest laten borduren. Op dit moment kunt u kiezen uit de volgende standaard teksten:

 • HOUD AFSTAND 
 • IN TRAINING 
 • NIET AAIEN 
 • NIET AANRAKEN
 • NIET AFLEIDEN
 • NIET STOREN 

Bij voldoende vraag naar andere veelgebruikte teksten kunnen die ook als standaard item aan de webshop worden toegevoegd.

Standaard worden de teksten bovenop de rug in hoofdletters geborduurd, in een grijze kleur die past bij de kleur van de pootjes en de rand rondom het vest. Een andere kleur is op aanvraag ook mogelijk. Neemt u daarvoor even (telefonisch) contact op.

Signaleringsvest op maat

Wilt u een vest met een geheel eigen tekst? Ook dat is mogelijk! Via onze Borduurservice kunt u het vest naar eigen wens laten borduren. Ook is het mogelijk om een afbeelding van uw favoriete hondenras op het vest te laten borduren. Kijk hiervoor in de rubriek Hondenrassen.

Wasadvies

Dit Gele Hond Signaleringsvest inclusief borduursel is wasbaar in de machine op maximaal 30 graden.

Levertijd

Gele Hond Signaleringsvesten worden op bestelling voor u gemaakt. Houdt u daarom rekening met een levertijd. Voor informatie over de actuele levertijd verwijs ik u graag naar de pagina over de levertijd van de Borduurservice.


Filter
Gele Hond Signaleringsvest - Maat L
Extra tekst langs onderrand: Nee | Standaard tekst: HOUD AFSTAND (2 regels)
Specificaties Gele Hond Signaleringsvest Deze variant van het Gele Hond Signaleringsvest betreft maat L met een nekomvang van 48-62 cm en een buikomvang van 64-81 cm. Maat L is geschikt voor o.a. Dalmatische Hond, Labrador. De maat van het Signaleringsvest bepaalt de grootte van het borduurgebied en daarmee de grootte van de tekst die op het Signaleringsvest kan worden geborduurd. Voor maat L is het borduurgebied ca. .. x .. cm. Wasadvies Gele Hond Signaleringsvest Het Gele Hond Signaleringsvest inclusief borduursel(s) is wasbaar in de machine op maximaal 30 graden. Levertijd Gele Hond Signaleringsvest Gele Hond Signaleringsvesten worden op bestelling voor u gemaakt. Houdt u daarom rekening met een levertijd. Voor informatie over de actuele levertijd verwijs ik u graag naar de pagina over de levertijd van de Borduurservice.

€ 17,99*
Gele Hond Signaleringsvest - Maat M
Extra tekst langs onderrand: Nee | Standaard tekst: HOUD AFSTAND (2 regels)
Specificaties Gele Hond Signaleringsvest Deze variant van het Gele Hond Signaleringsvest betreft maat M met een nekomvang van 42-50 cm en een buikomvang van 50-68 cm. Maat M is geschikt voor o.a. Border Collie, Beagle. De maat van het Signaleringsvest bepaalt de grootte van het borduurgebied en daarmee de grootte van de tekst die op het Signaleringsvest kan worden geborduurd. Voor maat M is het borduurgebied ca. .. x .. cm. Wasadvies Gele Hond Signaleringsvest Het Gele Hond Signaleringsvest inclusief borduursel(s) is wasbaar in de machine op maximaal 30 graden. Levertijd Gele Hond Signaleringsvest Gele Hond Signaleringsvesten worden op bestelling voor u gemaakt. Houdt u daarom rekening met een levertijd. Voor informatie over de actuele levertijd verwijs ik u graag naar de pagina over de levertijd van de Borduurservice.

€ 14,99*
Gele Hond Signaleringsvest - Maat S
Extra tekst langs onderrand: Nee | Standaard tekst: HOUD AFSTAND (2 regels)
Specificaties Gele Hond Signaleringsvest Deze variant van het Gele Hond Signaleringsvest betreft maat S met een nekomvang van 28-42 cm en een buikomvang van 39-50 cm. Maat XS is geschikt voor o.a. Jack Russell Terrier, Cairn Terrier. De maat van het Signaleringsvest bepaalt de grootte van het borduurgebied en daarmee de grootte van de tekst die op het Signaleringsvest kan worden geborduurd. Voor maat S is het borduurgebied ca. .. x .. cm. Wasadvies Gele Hond Signaleringsvest Het Gele Hond Signaleringsvest inclusief borduursel(s) is wasbaar in de machine op maximaal 30 graden. Levertijd Gele Hond Signaleringsvest Gele Hond Signaleringsvesten worden op bestelling voor u gemaakt. Houdt u daarom rekening met een levertijd. Voor informatie over de actuele levertijd verwijs ik u graag naar de pagina over de levertijd van de Borduurservice.

€ 12,99*
Gele Hond Signaleringsvest - Maat XL
Extra tekst langs onderrand: Nee | Standaard tekst: HOUD AFSTAND (2 regels)
Specificaties Gele Hond Signaleringsvest Deze variant van het Gele Hond Signaleringsvest betreft maat XL met een nekomvang van 50-73 cm en een buikomvang van 72-95 cm. Maat XL is geschikt voor o.a. Rottweiler, Duitse Herdershond. De maat van het Signaleringsvest bepaalt de grootte van het borduurgebied en daarmee de grootte van de tekst die op het Signaleringsvest kan worden geborduurd. Voor maat XL is het borduurgebied ca. .. x .. cm. Wasadvies Gele Hond Signaleringsvest Het Gele Hond Signaleringsvest inclusief borduursel(s) is wasbaar in de machine op maximaal 30 graden. Levertijd Gele Hond Signaleringsvest Gele Hond Signaleringsvesten worden op bestelling voor u gemaakt. Houdt u daarom rekening met een levertijd. Voor informatie over de actuele levertijd verwijs ik u graag naar de pagina over de levertijd van de Borduurservice.

€ 20,99*
Gele Hond Signaleringsvest - Maat XS
Extra tekst langs onderrand: Nee | Standaard tekst: HOUD AFSTAND (2 regels)
Specificaties Gele Hond Signaleringsvest Deze variant van het Gele Hond Signaleringsvest betreft maat XS met een nekomvang van 22-32 cm en een buikomvang van 34-40 cm. Maat XS is geschikt voor o.a. Pappillon, Yorkshire Terrier. De maat van het Signaleringsvest bepaalt de grootte van het borduurgebied en daarmee de grootte van de tekst die op het Signaleringsvest kan worden geborduurd. Voor maat XS is het borduurgebied ca. .. x .. cm. Wasadvies Gele Hond Signaleringsvest Het Gele Hond Signaleringsvest inclusief borduursel(s) is wasbaar in de machine op maximaal 30 graden. Levertijd Gele Hond Signaleringsvest Gele Hond Signaleringsvesten worden op bestelling voor u gemaakt. Houdt u daarom rekening met een levertijd. Voor informatie over de actuele levertijd verwijs ik u graag naar de pagina over de levertijd van de Borduurservice.

€ 10,99*
Heeft u vragen over een artikel in deze categorie? Laat het ons weten!
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *